Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δελτίο αστρολογικών φαινομένων 22-31 Μαίου

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 6932081799 
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Πρόταση των ημερών 22~31 Μαΐου 2017: Η επικοινωνία και η διατήρηση της ισορροπίας δίνει λύσεις σε αδιέξοδα.

Ο ήλιος και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών, εμπορίου, αγοραπωλησιών, σπουδών, παιδείας, ΜΜΕ, ΜΜΜ, ταξιδιών και διαδρομών! Τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα επικοινωνίας τηλ, κομπιούτερ, φαξ θα μας απασχολήσουν περισσότερο απ΄ ότι άλλες φορές, άλλοτε θετικά και άλλοτε προκαλώντας προβλήματα, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στις 29 Μαΐου, που πραγματοποιείται μια σκληρή όψη Άρη Κρόνου.

Πάντα όμως, είναι σημαντικός ένας κανόνας στην Αστρολογία, που καλό είναι να θυμόμαστε. ‘ Όταν πραγματοποιείται μια όψη μεταξύ πλανητών, η ενέργεια που εκλύεται, υπάρχει κάποιες μέρες νωρίτερα αλλά και κάποιες αργότερα από την ακριβή ημερομηνία, γύρω από το επίκεντρο της όψης. ’

Αυτό το διάστημα λοιπόν, πραγματοποιούνται 3 σημαντικές πλανητικές όψεις.Η Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο.

Στις 25 Μαΐου το θηλυκό αρχέτυπο, η Σελήνη σμίγει με το αρσενικό αρχέτυπο, τον Ήλιο στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και δίνει έμφαση στο καινούριο. Η Νέα Σελήνη (Ήλιος σε σύνοδο με Σελήνη) μπορεί να γίνεται στις 25 αλλά επηρεάζει από τις 22 μέχρι την επόμενη Πανσέληνο 9 Ιουνίου και βοηθάει στα νέα ξεκινήματα, την επικοινωνία και τις συναντήσεις, ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα Δίδυμους του Μαΐου, Ζυγούς του Σεπτεμβρίου, Υδροχόους του Ιανουαρίου και τα ζώδια της φωτιάς Κριούς του Μαρτίου, Λέοντες του Ιουλίου, Τοξότες του Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα με το νέο φεγγάρι στις 25 η Αφροδίτη, η αιώνια ερωμένη πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον σκοτεινό Πλούτωνα, χρωματίζοντας με ένα μοιραίο και άκρως επικίνδυνο χρώμα συναισθηματικές σχέσεις ή οικονομικές συμφωνίες ιδιαίτερα στα ζώδια της Αφροδίτης Ταύρους και Ζυγούς-πολύ έντονα τους γεννημένους 10~12 Οκτωβρίου- αλλά και το ζώδιο του Πλούτωνα  τον μυστηριώδη Σκορπιό. Η δυσαρμονική ενέργεια της όψης επηρεάζει επιπλέον τους παρορμητικούς Κριούς που είναι γεννημένοι γύρω στις 8~10 Απριλίου και τους Καρκίνους που είναι 10~12 Ιουλίου.

Στις 29 Μαΐου με επιρροή αρκετές μέρες νωρίτερα, όπως τονίσαμε, συντελείται η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη στις τελευταίες μοίρες. Είναι μια όψη δύσκολη και επικίνδυνη για χωρισμούς και ατυχήματα. Επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια του Άρη, Κριούς και Σκορπιούς αλλά και τον Αιγόκερω, το ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, που θα χρειαστούν ψυχραιμία και δύναμη να εξισορροπήσουν τις εντάσεις. Επιπλέον τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών θα πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες και να βρουν την χρυσή τομή στις αντιθέσεις και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Οι μέρες δίνουν έμφαση στους τομείς της επικοινωνίας, ΜΜΕ, ΜΜΜ, στην παιδεία και στα κομπιούτερ( ένταση και κίνδυνοι).
Η οικονομική συμφωνία της χώρας μας θα συναντήσει πολλά εμπόδια και σε κάθε περίπτωση, όπως είχαμε ξαναγράψει, η Ελλάδα θα συναντήσει απίστευτες δυσκολίες, θυσίες και ένταση τις επόμενες μέρες.

Ο Τραμπ και οι ΗΠΑ θα περάσουν κρίση και περιπέτειες. Οποιαδήποτε λάθος κίνηση του πλανητάρχη, όχι μόνο τώρα αλλά και το επόμενο διάστημα , θα δεχτεί το πλήγμα μιας θείας δίκης με αποκορύφωση έναν μοιραίο κύκλο που θα σημαδευτεί από έκρηξη βίας στις ΗΠΑ με την έκλειψη Σελήνης από τις 22 Μαίου 2020 ως και τις 20 Ιουνίου του 2020 . Η ΄΄εκλειψη Σελήνης που γίνεται μετά από 3 χρόνια  ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ. Δυστυχώς ο Τραμπ θα θερίσει ό,τι έσπειρε με έναν τραγικό και μοιραίο τρόπο που θα του στοιχίσει ακόμα και την ίδια του την θέση. 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. 
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες, που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου